Sportief geluid? Dit is de oplossing!

Motor kleppen

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Motorfiets Kleppensysteem

Bent u ook helemaal fan van uw motor, maar vindt u het extreem harde geluid soms vervelend? Dat snappen wij als geen ander. Hoe prachtig de motor ook is, een motor kan wel een extreem hard geluid produceren. Er is ook niet voor niks een wet over het geluid dat een motor mag produceren. Maakt uw motor te veel geluid? Of wilt u het geluid verminderen? Dan is een kleppensysteem op een motor misschien wel iets voor u.

Onze monteurs kunnen de klep voor u monteren. Er zijn verschillende maten motorfiets kleppen en deze zal tussen de uitlaat gelast worden. Er zal een schakelaar op het stuur bevestigd worden en in gesloten stand kan het geluidsniveau van de motor met 5 tot 10db verminderd worden.

Wilt u zeker weten dat onze kleppensystemen ook geschikt zijn voor u motor? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij hebben al jarenlang ervaring met het installeren van kleppen en kunnen u hier vakkundig advies over geven. Kom langs of stuur foto’s van uw motor en dan kunnen onze specialisten inschatten wat de mogelijkheden zijn.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Motor kleppen monteren in:

Voordelen van motorfiets kleppensysteem

Heeft u een motor en denkt u na over het installeren van een kleppensysteem? Dat snappen wij helemaal. Hieronder zetten wij de voordelen voor u op een rijtje.

  • Optimale verbranding
    De inlaatkleppen brengen lucht (en brandstof) naar binnen en de uitlaatkleppen laten uitlaatgassen weer uit de motor. Als deze kleppen goed werken, verbrandt de brandstof beter en kan jij zuiniger en krachtiger gaan rijden.
  • Vermogensbeheer
    Jij kan precies zelf regelen wanneer en hoelang de kleppen openstaan. Dit maakt jouw motor krachtiger en sneller.
  • Duurzaam
    Door het goed onderhouden en afstellen van een kleppensysteem kan jouw motor langer meegaan.

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Advies op maat

Uw motor is natuurlijk een zeer waardevol bezit voor u. Onze specialisten gaan altijd keurig met uw motor om en hebben passie om de beste prestatie voor uw motor te leveren. Wij hebben onze eigen werkplaats waar wij advies op maat leveren. De specialisten werken alleen met topkwaliteit materialen. Al jarenlang hebben wij ervaring met het monteren van kleppensystemen en uitlaten op maat voor motoren. Ons team heeft een passie voor alle motorvoertuigen en streeft altijd naar het beste resultaat.

Wilt u ook het geluid van uw motor verminderen met een kleppensysteem? Neem dan gelijk contact op met onze specialisten.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons