HOU JE VAN EEN SPORTIEF GELUID!

DOWNPIPE & KATALYSATORS

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Downpipe

Boost jouw autorij-ervaring met onze op maat gemaakte downpipes! Zoek jij naar meer vermogen, krachtigere koppel en dat ultieme geluid voor jouw auto? Overweeg dan de op maat gemaakte downpipe-service in onze gespecialiseerde werkplaats.

De standaard downpipes die vaak in auto’s worden geplaatst, bevatten meerdere bochten en restricties die de luchtstroom beperken. Dit kan de prestaties van jouw auto aanzienlijk beïnvloeden. Onze premium downpipes vergroten de doorlaat en optimaliseren zo de luchtstroom, waardoor jouw voertuig direct beter presteert, meer vermogen levert en dat droomgeluid produceert.

Als autoliefhebber begrijpen wij de drang naar perfectie en prestatie. Daarom bieden wij met onze maatwerk downpipes de ultieme upgrade voor jouw auto. Met tientallen jaren ervaring en een diepe passie voor auto’s, zijn wij hier om jou het beste advies en vakmanschap te bieden.

Dus, ben jij klaar om jouw auto naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Hoe werkt een downpipe?

Een downpipe kan je hebben met of zonder katalysator. Het is ook wel het gedeelte van de turbo tot aan de uitlaat. Een downpipe zorgt ervoor dat er minder weerstand is tegen uitlaatgassen. Hierdoor worden de turbine en jouw motor minder beperkt. Dit zorgt er dus voor dat jouw auto meer vermogen krijgt.

Als jij kiest voor een downpipe op maat kan jij een sportiever geluid voor jouw auto realiseren. Onze specialisten kunnen dit voor elk voertuig realiseren en laten het exact overkomen met jouw wensen.

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Voordelen van een downpipe

Een op maat gemaakte downpipe kan in jouw auto verschillende voordelen bieden. Wij noemen er hieronder een paar:

 • Prestatieverbetering
  Middels een downpipe kan jouw auto meer vermogen krijgen en wordt jouw motor minder beperkt. Dat is natuurlijk perfect voor dat harde geluid wat jij wilt.
 • Geluid
  Een downpipe kan het geluidsniveau van uw voertuig veranderen.
 • Gewichtsbesparing
  Door het selecteren van specifieke materialen en ontwerpen, is het mogelijk dat een op maat gemaakte downpipe lichter uitvalt dan een standaard downpipe. Dit kan leiden tot een reductie in het totaalgewicht van het voertuig, wat de prestaties mogelijk ten goede komt.
 • Duurzaamheid
  Op maat gemaakte downpipes worden doorgaans vervaardigd uit premium materialen zoals roestvrij staal of titanium. Deze materialen bieden een goede weerstand tegen de intense hitte en corrosieve condities waaraan het uitlaatsysteem blootgesteld wordt, vergeleken met standaard gebruikte materialen.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons