HOU JE VAN EEN SPORTIEF GELUID!

DOWNPIPE & KATALYSATORS

Het cut out kleppen systee, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Downpipe

Boost jouw autorij-ervaring met onze op maat gemaakte downpipes! Zoek jij naar meer vermogen, krachtigere koppel en dat ultieme geluid voor jouw auto? Overweeg dan de op maat gemaakte downpipe-service in onze gespecialiseerde werkplaats.

De standaard downpipes die vaak in auto’s worden geplaatst, bevatten meerdere bochten en restricties die de luchtstroom beperken. Dit kan de prestaties van jouw auto aanzienlijk beïnvloeden. Onze premium downpipes vergroten de doorlaat en optimaliseren zo de luchtstroom, waardoor jouw voertuig direct beter presteert, meer vermogen levert en dat droomgeluid produceert.

Als autoliefhebber begrijpen wij de drang naar perfectie en prestatie. Daarom bieden wij met onze maatwerk downpipes de ultieme upgrade voor jouw auto. Met tientallen jaren ervaring en een diepe passie voor auto’s, zijn wij hier om jou het beste advies en vakmanschap te bieden.

Dus, ben jij klaar om jouw auto naar het volgende niveau te tillen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons