Een sportief geluid uit jouw motor?

Uitlaat op maat motor

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Motor uitlaat op maat gemaakt

Zoek jij de ultieme upgrade voor jouw motor? Bij DV Customs brengen wij jouw motor naar een hoger niveau met een op maat gemaakte uitlaat. Verlang jij naar een sportiever geluid en verbeterde prestaties? Ons vakmanschap stelt ons in staat elke gewenste uitlaatdemper te creëren, ongeacht jouw voorkeur – Akrapovic, Mivv of Arrow. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

In onze geavanceerde werkplaats, waar passie en precisie samenkomen, voeren wij niet alleen maatwerk uit, maar ook gespecialiseerde reparaties aan diverse uitlaten en onderdelen. Wij gebruiken alleen topmaterialen en onze jarenlange ervaring garandeert dat wij elke motoruitlaat kunnen personaliseren naar jouw wens.

Een op maat gemaakte uitlaat van DV Customs transformeert niet alleen het geluid van jouw motor, maar optimaliseert ook de prestaties. Zie het als de perfecte afwerking die jouw motor verdient. Vertrouw op onze expertise voor het beste advies en een uitlaat die past bij jouw stijl en behoeften.

Wil jij de transformatie ervaren? Neem direct contact met ons op via het formulier of bel ons op: +31 6 1288 8882. DV Customs – waar jouw motor dromen werkelijkheid worden!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Altijd een passende uitlaat voor jouw motor

Zoek jij de perfecte uitlaat die jouw motor laat stralen én brullen? Bij DV Customs combineren wij ambacht met passie om de perfecte uitlaat voor jouw motor te creëren. Dankzij onze handgemaakte, op maat gemaakte uitlaten is geen wens te groot of te specifiek.

Met tientallen jaren ervaring zijn wij niet alleen experts in motoruitlaten, maar ook in het ontwerpen van op maat gemaakte uitlaten voor auto’s, trekkers en scooters. Jouw keuze voor de perfecte demper is cruciaal, en ons deskundige team staat klaar om jou daarbij te helpen. Wij luisteren, adviseren en vervullen jouw specifieke wens met precisie.

Mocht je twijfels of vragen hebben over jouw motoruitlaat op maat, dan zijn we slechts een telefoontje of formulier weg. Wij staan altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden in jouw keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor een directe prijsopgave.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons