Een sportief geluid uit jouw motor?

Uitlaat op maat motor

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Motor uitlaat op maat gemaakt

Wil je een uitlaat op maat voor jouw motor? Een sportiever geluid en betere prestaties? Bij DV Customs kunnen we elke uitlaatdemper op maat maken en monteren op jouw motor. Of je nu een groot fan bent van Akrapovic, Mivv of Arrow, voor ons is geen uitdaging te groot. Wij beschikken over een moderne eigen werkplaats waar wij naast maatwerk ook reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan diverse uitlaten en onderdelen. We maken gebruik van het beste materiaal en kunnen met onze ervaring vrijwel iedere motoruitlaat naar wens op maat maken.

Een uitlaat op maat van DV Customs is voor een groot deel van invloed op het geluid en de prestaties van jouw motor. Een uitlaat op maat door DV Custums is dé upgrade voor jouw motor! Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en leveren de uitlaat precies zoals jij deze wilt. Je kunt altijd rekenen op passend advies voor jouw motoruitlaat op maat. Wil je direct weten wat we voor je kunnen doen? Neem dan direct contact op middels het formulier of door te bellen naar: +31 6 1288 8882.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Altijd een passende uitlaat voor jouw motor

Omdat iedere uitlaat met de hand op maat wordt gemaakt, is er voor iedere motor een passende uitlaat bij DV Customs. Wat je wens ook is, voor ons is het geen probleem! We werken al tientallen jaren met veel passie aan verschillende soorten uitlaten op maat. We maken niet alleen jouw motor uitlaat op maat, ook maken wij uitlaten voor auto’s, trekkers en scooters volledig naar wens. Het is belangrijk dat je de juiste demper kies, je kunt rekenen op de kennis van onze deskundige monteurs bij het maken van jouw keuze. We zullen je passend adviseren en jouw wens vervullen.

Onze monteurs werken met veel passie en liefde voor het vak en dat is terug te zien in de resultaten. We zijn échte liefhebbers en gaan met veel plezier voor jou aan de slag. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt over jouw motor uitlaat op maat. We begrijpen dat het lastig kan zijn de juiste keuze te maken en adviseren je hier graag bij! Bel ons gerust even op of vul vrijblijvend het offerteformulier in en ontvang direct een prijsopgave.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons