Sportief geluid? Dit is de oplossing!

Cut out klepsystemen

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Cut out klepsysteem

Wil jij dat jouw auto niet alleen geweldig rijdt, maar ook fantastisch klinkt? Overweeg dan onze cut-out klepsysteem! Met een simpele druk op de knop transformeert jouw auto van een standaard geluid naar een adembenemende sportieve sound.

Onze gespecialiseerde monteurs installeren het cut-out klepsysteem met een vacuüm aangestuurde klep. Dit betekent minder geluid en meer kwaliteit in vergelijking met een elektrisch aangestuurde klep. Hoewel wij bijzonder trots zijn op de vacuüm gestuurde technologie, kunnen wij natuurlijk ook een elektrisch bestuurbare klep installeren als dat jouw voorkeur heeft.

Wij begrijpen dat elke auto uniek is. Mocht jij twijfelen of dit systeem past op jouw auto vanwege beperkte ruimte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met jaren van ervaring en honderden succesvol geïnstalleerde cut-out klepsystemen, kunnen wij jou snel en vakkundig adviseren. Stuur ons wat foto’s van jouw auto, en wij kunnen meteen inschatten wat de mogelijkheden zijn.

Mocht een cut-out klepsysteem niet haalbaar zijn voor jouw auto, dan hebben wij nog steeds een geweldige oplossing voor je! Wij creëren een op maat gemaakte uitlaat die perfect aansluit op jouw wensen en jouw auto. Benieuwd? KLIK HIER voor alle details over onze op maat gemaakte uitlaatsystemen. Zorg dat jouw auto opvalt, zowel visueel als auditief!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Advies op maat

Een cut out kleppensysteem kan niet aan het einde van de uitlaat worden geplaatst. Hierdoor kunnen gassen en geluiden onder de auto ontsnappen, ook kan er hierdoor stank ontstaan. Wij geven dan ook de voorkeur aan het achterin plaatsen van het cut out kleppensysteem. Wij maken een analyse van de huidige situatie onder jouw auto en komen met een op maat gemaakt plan voor het gewenste resultaat. Wil je weten wat er mogelijk is? Of direct een afspraak maken om een cut out kleppensysteem te plaatsen? Neem dan contact op middels het formulier!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons