Sportief geluid? Dit is de oplossing!

Cut out klepsystemen

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Cut out klepsysteem

Het plaatsen van een cut out klepsysteem is relatief eenvoudig maar daarentegen erg effectief. Met één druk op de knop schakel je over van een origineel geluid naar een geweldige sportieve sound. Onze monteurs maken het cut out klepsysteem met een vacuüm aangestuurde klep. Deze vacuüm gestuurde kleppen werken een stuk stiller dan een elektrisch aangestuurde klep. Uiteraard kunnen we ook een elektrisch bestuurbare klep voor je aanbrengen indien dit de voorkeur heeft.

In sommige gevallen past dit systeem niet op een originele uitlaat vanwege ruimtegebrek onder de auto. Neem hierom bij twijfel altijd contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In de afgelopen jaren hebben we honderden cut out klepsystemen geplaatst en kunnen je hierom altijd passend advies bieden op basis van onze ervaring. Wil je op korte termijn weten wat er mogelijk is? Op basis van verschillende foto’s kunnen wij bepalen wat de mogelijkheden zijn en een passend voorstel doen.

Is het niet mogelijk een cut out klepsysteem te plaatsen onder jouw auto? Geen probleem! Wij maken een volledig op maat gemaakte uitlaat die perfect past onder jouw auto. KLIK HIER voor meer informatie over een uitlaat op maat.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Advies op maat

Een cut out kleppensysteem kan niet aan het einde van de uitlaat worden geplaatst. Hierdoor kunnen gassen en geluiden onder de auto ontsnappen, ook kan er hierdoor stank ontstaan. Wij geven dan ook de voorkeur aan het achterin plaatsen van het cut out kleppensysteem. Wij maken een analyse van de huidige situatie onder jouw auto en komen met een op maat gemaakt plan voor het gewenste resultaat. Wil je weten wat er mogelijk is? Of direct een afspraak maken om een cut out kleppensysteem te plaatsen? Neem dan contact op middels het formulier!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons