HOU JE VAN EEN SPORTIEF GELUID?

Uitlaat op maat

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Uitlaat op maat gemaakt

Op zoek naar de perfecte, unieke uitlaat voor je auto? Kies dan voor DV Customs! Wij zijn de specialisten in het creëren van op maat gemaakte uitlaatsystemen die niet alleen geweldig klinken, maar ook de auto’s uitstraling versterken. Van subtiele aanpassingen tot krachtige grommen, wij zorgen ervoor dat jouw wens realiteit wordt.

Of het nu gaat om een downpipe, straight pipe, of gewoon het vernieuwen van een demper – wij hebben jou gedekt. Ons team van ervaren en enthousiaste monteurs behandelt elk voertuig met precisie en zorg. Elke dag ontvangen wij uiteenlopende modellen en merken in onze werkplaats. Ongeacht het merk, wij leveren vakmanschap.

Laat jouw auto stralen met een uniek uitlaatsysteem, gemaakt door experts die jouw passie voor perfectie delen. Wacht niet langer! Neem nu contact op via ons online contactformulier of bel ons om alle geweldige opties te ontdekken. DV Customs: Waar jouw auto-ambities tot leven komen.

rvs-uitlaat-op-maat

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

uitlaat-op-maat-maken

Rvs uitlaat op maat

Op zoek naar een hoogwaardige RVS uitlaat op maat? DV Customs is dé plek voor jou! Met decennia aan expertise in het vak, vertalen wij jouw visie in een uitlaat die zowel qua design als functionaliteit indruk maakt. Wij bieden persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat de uitlaat naadloos aansluit op jouw wensen.

Het unieke aan DV Customs? Wij meten zelf de RVS uitlaat in en vervaardigen deze in onze eigen werkplaats. Hierdoor garanderen wij een uitlaat die als gegoten zit. Bovendien beschikken wij over een breed scala aan dempers en decoratieve eindstukken, zodat jouw auto er niet alleen geweldig uitziet, maar ook fantastisch klinkt.

Bij DV Customs staan kwaliteit en passie centraal. We gebruiken enkel topkwaliteit materialen, wat betekent dat elke maatwerk uitlaat jouw auto een esthetische en prestatie-boost geeft. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact op en spreek met een van onze enthousiaste experts over de talloze mogelijkheden!

ET 3 inch uitlaat en kleppen demper

Waarom een uitlaat op maat?

Een uitlaat op maat is een uniek ontworpen en gefabriceerd uitlaatsysteem dat afgestemd is op de wensen van jou, in tegenstelling tot de standaarduitvoering die door de fabrikant wordt aangeboden. Dergelijke gepersonaliseerde uitlaten kunnen worden geoptimaliseerd voor uiteenlopende doeleinden, zoals het verhogen van de motorprestaties, het realiseren van een bepaald geluidsniveau en het verkrijgen van een sportieve uitstraling.

Uniek maatwerk

Ben jij een echte autoliefhebber die op zoek is naar het perfecte geluid en performance voor je wagen? Wij delen jouw passie en streven naar perfectie bij elk project. Bij ons is jouw auto niet zomaar een vervoersmiddel; het is jouw parel waar wij aangaan werken. In onze gespecialiseerde werkplaats fabriceren wij maatwerk RVS uitlaten die de auto’s performance en geluid naar het volgende niveau tillen.

Of je nu verlangt naar een krachtige downpipe, een opvallende dubbele uitlaat of een geavanceerd bypass-klepsysteem, wij zijn er om jouw visie te realiseren. Ruimtebeperkingen? Dat zien wij slechts als creatieve uitdagingen. Ons motto is ‘waar een wil is, is een weg’, en wij vinden altijd de perfecte pasvorm voor elke auto.

Breng jouw auto dichter bij perfectie en laat ons die unieke touch geven. Neem contact op en samen verkennen we de grenzeloze mogelijkheden voor jouw wagen. Waar wacht je nog op? Jouw droomuitlaat wacht op je bij ons!

nieuwe uitlaat op maat

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat lassen

Presentatie verbeteringen uitlaat op maat

Wanneer jij kiest voor een uitlaat op maat kan jij diverse presentatie verbeteringen ervaren. Als eerst kan een uitlaat op maat zorgen voor efficiëntere afvoer van uitlaatgassen. Dit verlaagd de tegendruk en kan de motorprestaties verbeteren. Daarnaast kan het ook het gewicht verminderen. Uitlaten op maat kunnen aanzienlijk lichter uitkomen dan de standaard uitlaten.

Voordelen uitlaat op maat

Het hebben van een uitlaat op maat in jouw voertuig kan diverse voordelen met zich mee brengen. Hieronder noemen wij er een aantal op.

 • Uitstraling
  Met een uitlaat op maat kan jouw auto een unieke uitstraling krijgen en onderscheid de auto zich van anderen op de weg.
 • Geluid
  Jouw auto kan exact het geluid krijgen waar jij van droomt met een uitlaat op maat.
 • Duurzaamheid
  Door de professionele materialen en vakkundigheid van onze medewerkers kunnen wij kwaliteit leveren die erg lang mee gaat.
 • Betere prestaties
  De auto kan betere prestaties leveren dan met een standaard uitlaatsysteem.
uitlaat op maat
Recente projecten
Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Vraag en antwoord
Hieronder alvast een aantal veel gestelde vragen beantwoord
Dit is volledig afhankelijk van jouw wens. Wil je een hele nieuwe uitlaat of wil je maar een deel laten vervangen? De monteurs uit onze garage zullen ter plekke een berekening voor je maken. Ook zal er direct gekeken worden naar de mogelijkheden, niet elke uitlaat kan zomaar onder jouw auto worden geplaats. Om deze reden is het niet mogelijk om vooraf een vaste prijs te noemen.
Nee, volgens de APK is het niet verplicht om een demper in je uitlaat te hebben. Wel is het belangrijk dat de uitlaat over de gehele lengte gas dicht is.
Een Cat Back uitlaat is een uitlaatsysteem dat alleen een middendemper en einddemper bevat, een uitlaatsysteem van de katalysator naar de achterkant van de uitlaat. Dit is dan een uitlaat zonder downpipe en katalysator.
De uitstraling en de performance van jouw auto krijgen een flinke update. Met een RVS uitlaat op maat creëer je een sportief geluid en haal je het maximale vermogen uit jouw motor. Hiernaast is het een investering in je auto waar je nog lang veel plezier van zult hebben.
Een bypass klepsysteem heeft veel overeenkomsten met het cut out klepsysteem. Het grote verschil is echter (de naam zegt het al) dat er een omleiding wordt gemaakt om de demper heen. Het grote voordeel hiervan is dat zowel de gassen als het geluid niet onder, maar achter de auto de uitlaat verlaten.
Hulp nodig? chat met ons