HOU JE VAN EEN SPORTIEF GELUID?

Uitlaat op maat

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Uitlaat op maat gemaakt

DV Customs is hét adres voor een uitlaat op maat. In onze eigen werkplaats maken wij dagelijks voor diverse auto’s de mooiste uitlaten op maat. Wat je wensen ook zijn, welk geluid je ook mooi vindt, wij leveren het gewenste resultaat.

Wil je een downpipe, straight pipe of alleen een demper vervangen? Geen probleem! Onze gepassioneerde monteurs staan klaar voor al jouw wensen. We zullen kundig je auto analyseren en een op maat gemaakte uitlaat eigenhandig produceren en monteren. We zien dagelijks tientallen verschillende auto’s voorbij komen op onze brug. We maken uitlaten voor ieder bekend automerk moeiteloos op maat.

Wil jij ook een uitlaat op maat laten maken door liefhebbers met een passie voor jouw uitlaat op maat? Neem direct contact met ons op middels het contact formulier of bel ons voor de mogelijkheden!

rvs-uitlaat-op-maat

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

uitlaat-op-maat-maken

Rvs uitlaat op maat

Voor een RVS uitlaat op maat ben je bij DV Customs aan het juiste adres. Ons team heeft al tientallen jaren ervaring in het creëren en monteren van RVS uitlaten op maat. We begeleiden jou in het maken van de juiste keuze voor de uitlaat die voldoet aan jouw wensen. Omdat wij de RVS uitlaat zelf inmeten en in onze eigen garage produceren, garanderen wij een perfect passende uitlaat op maat. Ook beschikken wij over een uitgebreid assortiment uitlaatdempers en sierstukken.

Er wordt alleen met de hoogste kwaliteit materiaal gewerkt voor jouw uitlaat. Een uitlaat op maat van DV Customs haalt het maximale uit jouw auto, zowel het uiterlijk als de performance krijgen een flinke update. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze werkplaats. Je treft direct de juiste persoon die jou met passie kan vertellen over de diverse mogelijkheden!

Uniek maatwerk

Heb jij net als onze monteurs een passie voor auto’s? Ben je opzoek naar het perfecte geluid en wil je alles uit de performance halen van jouw auto? Jij vraag en wij draaien! We denken graag met je mee en produceren een unieke uitlaat speciaal voor jou gemaakt. Wij maken in onze eigen werkplaats RVS uitlaten volledig naar wens. Je kan met iedere wens bij ons terecht, of je nu op zoek bent naar een downpipe, dubbele uitlaat of een compleet nieuw bypass-klepsysteem.

Geen uitdaging is ons te groot. Wij denken ik mogelijkheden en niet in beperkingen, ook al is er vaak weinig ruimte onder de auto voor een uitlaat op maat. Voor iedere auto vinden wij een passende oplossing! Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we bespreken graag met jou de mogelijkheden.

nieuwe uitlaat op maat

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Recente projecten
Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Vraag en antwoord
Hieronder alvast een aantal veel gestelde vragen beantwoord
Dit is volledig afhankelijk van jouw wens. Wil je een hele nieuwe uitlaat of wil je maar een deel laten vervangen? De monteurs uit onze garage zullen ter plekke een berekening voor je maken. Ook zal er direct gekeken worden naar de mogelijkheden, niet elke uitlaat kan zomaar onder jouw auto worden geplaats. Om deze reden is het niet mogelijk om vooraf een vaste prijs te noemen.
Nee, volgens de APK is het niet verplicht om een demper in je uitlaat te hebben. Wel is het belangrijk dat de uitlaat over de gehele lengte gas dicht is.
Een Cat Back uitlaat is een uitlaatsysteem dat alleen een middendemper en einddemper bevat, een uitlaatsysteem van de katalysator naar de achterkant van de uitlaat. Dit is dan een uitlaat zonder downpipe en katalysator.
De uitstraling en de performance van jouw auto krijgen een flinke update. Met een RVS uitlaat op maat creëer je een sportief geluid en haal je het maximale vermogen uit jouw motor. Hiernaast is het een investering in je auto waar je nog lang veel plezier van zult hebben.
Een bypass klepsysteem heeft veel overeenkomsten met het cut out klepsysteem. Het grote verschil is echter (de naam zegt het al) dat er een omleiding wordt gemaakt om de demper heen. Het grote voordeel hiervan is dat zowel de gassen als het geluid niet onder, maar achter de auto de uitlaat verlaten.
Hulp nodig? chat met ons