HOU JE VAN EEN SPORTIEF GELUID?

Bypass klepsystemen

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-

Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Bypass klepsysteem

Op zoek naar het ultieme geluid voor jouw auto? Het bypass klepsysteem kan jouw auto een onmiskenbare klank geven, waarbij de uitlaatgassen en het geluid achter de auto naar buiten komen. Dit systeem is efficiënter dan het traditionele cut out klepsysteem, doordat het een directe omleiding maakt rondom de demper.

Toch is het belangrijk om te weten dat niet elke auto geschikt is voor een bypass klepsysteem, vaak door beperkte ruimte. Maar geen zorgen, met onze uitgebreide ervaring en expertise hebben wij al talloze bypass klepsystemen met succes geïnstalleerd. Stuur ons een foto van de onderkant van jouw auto en wij kunnen direct inschatten wat de mogelijkheden zijn.

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. Als een bypass klepsysteem niet direct past, creëren wij een volledig op maat gemaakte uitlaat speciaal voor jouw auto. Wij zorgen ervoor dat jij de weg op gaat met het perfecte geluid! Neem nu contact op en laat ons een uitlaat op maat realiseren voor jouw auto.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Hoe werkt een bypass kleppensysteem?

Een bypass-kleppensysteem in een auto is een onderdeel van het uitlaatsysteem dat helpt om te bepalen hoe de uitlaatgassen stromen. Het werkt een beetje zoals cut-out systemen, maar dan op een eigen manier en met een specifiek doel. In het uitlaatkanaal zitten één of meer kleppen. Deze kleppen laten de uitlaatgassen soms een stukje van het systeem, zoals de demper of de katalysator, overslaan. Zo kan de bestuurder kiezen voor een rustige of een knallende uitlaat, afhankelijk van waar hij of zij rijdt of wat hij of zij fijner vindt.

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Voordelen van een bypass kleppensysteem

Als jij voor een bypass kleppensysteem kiest kan jij genieten van de volgende voordelen:

  • Aanpasbaar geluid
    Krijg de mogelijkheid om te wisselen tussen een stille uitlaat voor dagelijks rijden en een luidere uitlaat voor meer sportieve omstandigheden of persoonlijk plezier.
  • Betere prestaties
    De vermindering van tegendruk in de bypass-modus kan de prestaties van de motor licht verbeteren, met name bij hogere toerentallen waarbij de motor vrijer kan ademen.
  • Flexibel
    Biedt een middenweg tussen het volgen van regels en eigen smaak, zonder dat je iets blijvends aan jouw uitlaat of motor hoeft te veranderen.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons