HOU JE VAN EEN SPORTIEF GELUID!

DUBBELE UITLATEN

Het cut out kleppen systee, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Dubbele uitlaten

Maak jouw auto stoerder en aantrekkelijker met een dubbele uitlaat! Geef jouw auto een dynamische uitstraling, verbeterde prestaties en dat onmiskenbare sportieve geluid dat hoofden doet draaien. Ontdek de transformatie die een op maat gemaakte dubbele uitlaat teweeg kan brengen – perfect voor diegenen die zich willen onderscheiden op de weg.

Denk jij dat jouw auto niet geschikt is voor een dubbele uitlaat? Geen zorgen. Stuur ons gewoon een paar foto’s, en ons team kan snel inschatten wat mogelijk is. Wij zijn niet alleen technisch onderlegd, maar ook klantgericht. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ons erfgoed is diepgeworteld in vakmanschap. Met decennia aan ervaring, hebben we een breed scala aan uitlaatsystemen gecreëerd voor bijna elk type auto. Kiezen voor ons betekent kiezen voor een kwaliteit, deskundigheid en ongeëvenaarde expertise. Dus waar wacht jij nog op? Neem nu contact met ons op en ervaar zelf de verandering met een dubbele uitlaat!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Hoe werken dubbele uitlaten?

Dubbele uitlaten zorgen voor efficiëntere afvoer van uitlaatgassen. Dit komt doordat de uitlaatgassen van de motor op te splitsen zijn in twee afzonderlijke stromen, waardoor deze door twee afzonderlijke pijpen kunnen stromen, wat de efficiëntie van de afvoer kan verhogen. Dit verminderd de tegendruk op de motor, waardoor deze gemakkelijker uitlaatgassen kan uitstoten, wat kan leiden tot verbeterde motorprestaties zoals een toename in vermogen en efficiëntie. Daarnaast kan dit ook nog eens resulteren in een harder uitlaatgeluid.

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Voordelen van dubbele uitlaten

Het hebben van dubbele uitlaten kan meerdere voordelen met zich mee brengen. Dit kunnen zowel uiterlijke voordelen als functionele voordelen zijn.

  • Prestaties
    Door de verminderde tegendruk met de twee uitlaten kan de motor en het uitlaatsysteem meer efficiënt werken. Dit verhoogt de prestaties van het voertuig.
  • Brandstofefficiëntie
    Een efficiënter uitlaatsysteem kan leiden tot een verbeterde brandstofefficiëntie. Dit komt doordat de motor minder hard hoeft te werken om de uitlaat gassen te verwijderen.
  • Geluid
    Als laatste kan het ook het geluid van de motor verbeteren. Bovendien heeft het ook nog eens een sportieve uitstraling.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons