HOU JE VAN EEN SPORTIEF GELUID?

Demper uit uitlaat verwijderen

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399.-

Demper uit uitlaat verwijderen

Transformeer jouw auto-ervaring met onze geavanceerde uitlaatservice! Wil jij dat jouw auto een stoerder en krachtiger geluid heeft, zonder de kwaliteit van de APK-keuring in gevaar te brengen? Overweeg dan de demper-delete service in onze gespecialiseerde werkplaats.

Bij ons kun jij kiezen om zowel de einddemper als de midden demper professioneel te laten verwijderen. In plaats daarvan lassen we een robuuste RVS of stalen pijp op de plek voor een optimale geluidsbeleving. Het resultaat? Een auto die niet te luid is, maar wel die gewilde rauwe toon heeft.

En als jij op zoek bent naar die extra touch, kunnen we ook een op maat gemaakt uitlaatstuk of sierstuk voor jou monteren. Dankzij ons uitgebreide assortiment lasapparatuur en onze ervaren monteurs, die talloze uitlaatdempers van diverse auto’s hebben aangepakt, ben jij verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Maak jouw auto uniek en verhoog de beleving. Ons team van deskundige en gepassioneerde monteurs staat klaar om jou te adviseren en de beste oplossing voor jouw voertuig te vinden. Wil jij de mogelijkheden ontdekken? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Hoe werkt het verwijderen van een demper?

Het verwijderen van een demper uit het uitlaatsysteem van een auto is een proces dat vaak wordt uitgevoerd om het geluid van de uitlaat te verhogen of om de uitlaatgasstroom te verbeteren voor potentieel meer motorvermogen. Dit proces moet zorgvuldig en met de juiste gereedschappen worden uitgevoerd om schade aan het voertuig te voorkomen en om ervoor te zorgen dat het uitlaatsysteem nog steeds functioneel en veilig is na de aanpassing. Als een demper verwijderd wordt zal de auto eerst veilig en stabiel gepositioneerd worden. Na het afkoelen van het systeem zal de demper losgekoppeld worden door de bevestigingen los te maken. Vervolgens zou het systeem opnieuw afgesloten worden, soms wordt er ook wel een delete pipe gebruikt. Uiteindelijk zullen onze specialisten de volledige werking checken en controleren voordat wij jou terug de weg opsturen.

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Voordelen demper delete

Hieronder vertellen wij jou de voordelen die jij kan verwachten als de demper uit jouw auto verwijderd wordt.

  • Krachtiger geluid
    Bij het verwijderen van de demper zal er een luider en agressiever uitlaat geluid ontstaan. Dit geeft het voertuig ook meteen een zeer sportief karakter.
  • Prestatieverbetering
    De tegendruk van het uitlaatsysteem kan verminderd worden doordat de demper weg is. Dit kan leiden tot een toename van vermogen en koppel. De motor van de auto kan nu ook makkelijker uitlaatgassen uitstoten wat de efficiëntie van de motor verbetert.
  • Minder zwaar
    Een demper voegt uiteraard extra gewicht toe aan een auto. Dit gewicht kan als minimaal ogen, maar draagt vaak al bij aan betere prestaties wanneer deze weg is.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons