Wil jij ook een sportief geluid uit je auto?

Uitlaat op maat Berkel en Roderijs

We zitten in regio Berkel en Roderijs, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Berkel en Roderijs

Uitlaat op maat laten maken in Berkel en Roderijs? Wij zijn hét adres voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Een mooier geluid, betere performance en een stoerder uiterlijk voor jouw auto. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen in diverse vormen en maten jouw uitlaat op maat maken in Berkel en Roderijs en gelijk op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Onze ervaren specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Berkel en Roderijs.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Berkel en Roderijs? Vul vandaag nog het formulier in Of vraag onze monteurs om advies door direct te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Berkel en Roderijs

Steeds meer autoliefhebbers Willen een uitlaat op maat. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder de reden dat het een stuk goedkoper is dan een sportauto aanschaffen, het laat je auto opvallen {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Uitlaten kunnen op diverse voertuigen worden gemonteerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Ook zijn wij de goedkoopste in de markt. Laat jouw auto met een gerust hart achter bij onze specialisten in Berkel en Roderijs Dvcustoms.nl is dé plek in Berkel en Roderijs voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons