Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Kralingen

We zitten in regio Kralingen, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Kralingen

Kom je uit Kralingen en wil je een uitlaat op maat? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde wagen. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Kralingen en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze specialisten in Kralingen is geen uitdaging te groot. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Kralingen.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jouw auto ook een nieuwe uitlaat op maat maken in Kralingen? Vul vandaag nog het formulier in Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Kralingen

De vraag naar uitlaten op maat groeit enorm. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder de reden dan het aanschaffen van een nieuwe auto veel duurder is, je auto is een tuk opvallender {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Aangepaste uitlaten kunnen op veel soorten voertuigen worden geïnstalleerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Met een gerust hart je auto achter laten in een werkplaats in Kralingen? Dvcustoms.nl is dé plek in Kralingen voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons