Uitlaatklep motor elektronisch

Inclusief

RVS elektronische uitlaatklep set met vaste schakelaar voor up stuur. Vermindert het geluidsniveau met 5 tot 10db in een gesloten stand. De prijs is vanaf €400,00 inclusief montage en is afhankelijk van de motor en type uitlaat. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Let op! De set is niet officieel goedgekeurd voor de openbare weg

Exclusief

RVS elektronische uitlaatklep set met vaste schakelaar voor op stuur. De set is leverbaar in verschillende maten en moet tussen de uitlaat gelast worden. De maten waarin de set leverbaar is zijn 51mm, 60mm en 63,5mm.

Het is een geprefereerde klep. In gesloten stand levert het de motor minder vermogen en zal het geluidsniveau met 5 tot 10db verminderd worden. Het wordt geleverd inclusief de RVS schakelaar voor op het stuur. Indien gewenst kan deze ook op andere plaats gemonteerd worden. De bedrading is gedeeltelijk voorbereid en de stekkers worden er los bijgeleverd. Zo kan de set voor elke motor op maat te maken. De prijs voor deze set is €215,00.

Let op! De set is niet officieel goedgekeurd voor de openbare weg

Deze Cut out klep is van zeer hoge kwaliteit. De klep sluit zich perfect en is voor 99% gasdicht. Hierdoor komt jouw auto met deze klep gemakkelijk door de APK keuring. Interesse in deze cut out klep? Bestel jouw klep hieronder, eventueel met montage.

Hulp nodig? chat met ons