Een nieuw sportief geluid?

Uitlaat bypass klep Rotterdam

We zitten in regio Rotterdam, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat bypass klep Rotterdam

Welkom bij de grootste liefhebbers van Rotterdam. Een uitlaat bypass klep heeft meerdere overeenkomsten met een cut out klepsysteem. Het grootste verschil is(de naam zegt het al) dat een bypass om de demper heen wordt geleid. De uitlaatgassen en het geluid zullen hierdoor via de achterkant de auto verlaten.

Let wel op! Niet iedere uitlaat is geschikt voor een bypass klep. Vaak heeft dit te maken met een gebrek aan ruimte onder je auto. Wil je door ons je uitlaat bypass klep laten maken? Neem dan vooraf eerst contact op met onze werkplaats. Aan de hand van verschillende foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken. Je komt eenvoudig en snel in contact met onze werkplaats doormiddel van het offerteformulier of direct met ons te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat bypass klep op maat gemaakt in Rotterdam

Bij ons zijn er alleen gespecialiseerde liefhebbers aan het werk. We gaan vakkundig te werk en doen er alles aan het gewenste resultaat te leveren. We beschikken over een eigen werkplaats met een speciale brug. Bij ons zijn altijd alle benodigdheden ruim op voorraad en kunnen hierdoor direct voor je aan de slag. Wil je weten wat onze monteurs kunnen betekenen voor jouw uitlaat bypass klep? Wil je direct een sportief geluid en optimale performance? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We geven je graag antwoord op al je vragen.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons