Extra power voor je auto?

Uitlaat bypass klep Dordrecht

We zitten in regio Dordrecht, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat bypass klep Dordrecht

Welkom bij dé specialist uit Dordrecht. Een uitlaat bypass klep heeft meerdere overeenkomsten met een cut out klepsysteem. Het grootste verschil is (de naam zegt het al) dat er bij een uitlaat bypass klep een omleiding wordt gemaakt om de demper heen. Hierdoor verlaten de gassen en het geluid de auto via de achterkant.

Let wel op! Niet op iedere uitlaat kan zomaar een uitlaat bypass klep worden gemaakt. Meestal heeft dit te maken met ruimtegebrek onder de auto. Wil je een uitlaat bypass klep laten maken door DV Customs? Neem dan vooraf eerst contact op met onze werkplaats. Aan de hand van verschillende foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken. Je komt eenvoudig en snel in contact met onze werkplaats doormiddel van het offerteformulier of direct met ons te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat bypass klep op maat gemaakt in Dordrecht

Bij DV Customs in Dordrecht zijn alleen liefhebbers en gespecialiseerde vakmensen aan het werk. We gaan vakkundig te werk en doen er alles aan het gewenste resultaat te leveren. We beschikken over een eigen werkplaats met een speciale brug. Onze voorraad is altijd keurig op orde en kunnen hierdoor direct voor je aan de slag. Wil je weten wat onze monteurs kunnen betekenen voor jouw uitlaat bypass klep? Wil je direct een sportief geluid en optimale performance? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We geven je graag antwoord op al je vragen.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons