Wordt dit de nieuwe upgrade van jouw wagen?

Uitlaat bypass klep Sliedrecht

We zitten in regio Sliedrecht, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat bypass klep Sliedrecht

Welkom bij dé specialist uit Sliedrecht. Een uitlaat bypass klep heeft meerdere overeenkomsten met een cut out klepsysteem. Het grootste verschil is(de naam zegt het al) dat een bypass om de demper heen wordt geleid. De uitlaatgassen en het geluid zullen hierdoor via de achterkant de auto verlaten.

Let wel op! Niet iedere uitlaat is geschikt voor een bypass klep. Meestal heeft dit te maken met ruimtegebrek onder de auto. Wil je een uitlaat bypass klep laten maken door DV Customs? Neem dan altijd eerst contact op met onze monteurs. Aan de hand van verschillende foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken. Je komt eenvoudig en snel in contact met onze werkplaats doormiddel van het offerteformulier of direct met ons te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat bypass klep op maat gemaakt in Sliedrecht

DV Customs is ontstaan door liefde voor mooie auto’s. We werken zeer doelgericht en leveren altijd het gewenste resultaat. We beschikken over een eigen werkplaats met een speciale brug. Onze voorraad is altijd keurig op orde en kunnen hierdoor direct voor je aan de slag. Wil je weten wat onze monteurs kunnen betekenen voor jouw uitlaat bypass klep? Wil je direct een sportief geluid en optimale performance? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We geven je graag antwoord op al je vragen.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons