Wordt dit de nieuwe upgrade van jouw wagen?

Uitlaat bypass klep Delft

We zitten in regio Delft, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Uitlaat bypass klep Delft

Welkom bij de grootste liefhebbers van Delft. Een uitlaat bypass klep heeft meerdere overeenkomsten met een cut out klepsysteem. Het grootste verschil is (de naam zegt het al) dat een bypass om de demper heen wordt geleid. Het grootste voordeel hiervan is, dat het geluid en de gassen aan de achterkant de auto verlaten.

Let wel op! Niet alle uitlaten komen in aanmerking voor een bypass klep. Dit komt vaak door ruimtegebrek onder de auto. Wil je een uitlaat bypass klep laten maken door DV Customs? Neem dan altijd eerst contact op met onze monteurs. Aan de hand van verschillende foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken. Je komt eenvoudig en snel in contact met onze werkplaats doormiddel van het offerteformulier of direct met ons te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat bypass klep op maat gemaakt in Delft

Bij DV Customs in Delft zijn alleen liefhebbers en gespecialiseerde vakmensen aan het werk. We werken zeer nauwkeurig en doen er alles aan het gewenste resultaat te leveren. We hebben een eigen werkplaats met speciale brug. Onze voorraad is altijd keurig op orde en kunnen hierdoor direct voor je aan de slag. Wil je weten wat onze monteurs kunnen betekenen voor jouw uitlaat bypass klep? Wil je direct een sportief geluid en optimale performance? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We geven je graag antwoord op al je vragen.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons