Een stoer en sportief geluid?

Uitlaat op maat Delft

We zitten in regio Delft, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Delft

Uitlaat op maat laten maken in Delft? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde wagen. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen in diverse vormen en maten jouw uitlaat op maat maken in Delft en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Delft in geen uitdaging te groot. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in Delft.

Met een uitlaat op maat blaas je nieuw leven in je auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Wil jij een stoer geluid en optimale prestaties? Laat het ons weten door het formulier in te vullen of bel ons direct en vraag naar de mogelijkheden.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Delft

De markt voor aangepaste uitlaten groeit enorm snel. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken, waaronder de reden dat het een stuk goedkoper is dan een sportauto aanschaffen, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Uitlaten kunnen op diverse voertuigen worden gemonteerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel waar we jouw uitlaat op maat kunnen lassen. Ook garanderen wij jou de scherpste prijs. Laat jouw auto met een gerust hart achter bij onze specialisten in Delft Dvcustoms.nl is dé plek in Delft voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons