Dubbele uitlaat Oud-Beijerland

We zitten in regio Oud-Beijerland, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Dubbele uitlaat Oud-Beijerland

Je geliefde auto in een nieuw jasje! Je upgrade niet alleen het uiterlijk van jouw wagen, ook krijgt jouw auto een stuk meer vermogen. Bij DV Customs in Oud-Beijerland ben je aan het juiste adres. Wij maken jouw dubbele uitlaat volledig op maat waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je hebt ruime keuze uit verschillende opties en sierstukken. Wij maken zowel dubbele als enkele uitlaten volledig voor jou op maat in onze werkplaats Oud-Beijerland.

Niet onder elke auto kan een dubbele uitlaat worden gemonteerd. Uiteraard kun je erop rekenen dat we er alles aan doen je naar tevredenheid van dienst te zijn. Indien je wilt weten of jouw auto geschikt is voor een dubbele uitlaat, kun je contact opnemen met onze monteurs. Vaak kunnen we aan de hand van een aantal foto’s al zien of het mogelijk is een dubbele uitlaat te plaatsen onder jouw auto.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Dubbele uitlaat op maat gemaakt in Oud-Beijerland

We staan graag voor je klaar en delen graag onze passie voor dubbele uitlaten. Al tientallen jaren maken wij verschillende dubbele en enkele uitlaten op maat in Oud-Beijerland voor vrijwel ieder type auto. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats. Hier produceren én monteren wij jouw dubbele uitlaat op maat direct onder je auto. Doordat wij alle benodigdheden ruim op voorraad hebben en beschikken over de juiste apparatuur kunnen we op korte termijn jouw dubbele uitlaat produceren. Wil je weten wat wij van DV Customs in Oud-Beijerland voor jou kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op middels het offerteformulier of bel gerust met een van onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons