Dubbele uitlaat Leiden

We zitten in regio Leiden, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Dubbele uitlaat Leiden

Je geliefde auto in een nieuw jasje! Met een dubbele uitlaat upgrade je niet alleen het uiterlijk van je geliefde auto, ook wordt je auto een stuk sneller. Bij DV Customs in Leiden ben je aan het juiste adres. Wij maken jouw dubbele uitlaat volledig op maat waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je hebt ruime keuze uit verschillende opties en sierstukken. Voor zowel een enkele als dubbele uitlaat ben je bij ons aan het juiste adres.

Niet onder elke auto kan een dubbele uitlaat worden gemonteerd. Uiteraard kun je erop rekenen dat we er alles aan doen je naar tevredenheid van dienst te zijn. Indien je wilt weten of jouw auto geschikt is voor een dubbele uitlaat, kun je contact opnemen met onze monteurs. Vaak kunnen we aan de hand van een aantal foto’s al zien of het mogelijk is een dubbele uitlaat te plaatsen onder jouw auto.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Dubbele uitlaat op maat gemaakt in Leiden

Wij staan klaar voor al jouw wensen en delen graag onze passie. Al tientallen jaren maken wij verschillende dubbele en enkele uitlaten op maat in Leiden voor vrijwel ieder type auto. We beschikken over een eigen werkplaats met moderne apparatuur. Hier produceren én monteren wij jouw dubbele uitlaat op maat direct onder je auto. Doordat wij alle benodigdheden ruim op voorraad hebben en beschikken over de juiste apparatuur kunnen we op korte termijn jouw dubbele uitlaat produceren. Wil je weten wat wij van DV Customs in Leiden voor jou kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op middels het offerteformulier of bel gerust met een van onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons