Dubbele uitlaat Kralingen

We zitten in regio Kralingen, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Dubbele uitlaat Kralingen

Je geliefde auto in een nieuw jasje! Met een dubbele uitlaat upgrade je niet alleen het uiterlijk van je geliefde auto, ook krijgt jouw auto een stuk meer vermogen. Bij DV Customs in Kralingen ben je aan het juiste adres. Wij maken jouw dubbele uitlaat volledig op maat waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je hebt ruime keuze uit mooie sierstukken of kunnen de uitlaat netjes achter de bumper wegwerken. Voor zowel een enkele als dubbele uitlaat ben je bij ons aan het juiste adres.

Niet iedere auto kan worden voorzien van een dubbele uitlaat. Uiteraard kun je erop rekenen dat we er alles aan doen je naar tevredenheid van dienst te zijn. Indien je wilt weten of jouw auto geschikt is voor een dubbele uitlaat, kun je contact opnemen met onze monteurs. Op basis van diverse foto’s kunnen wij al een inschatting maken.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Dubbele uitlaat op maat gemaakt in Kralingen

Wij delen graag onze passie met je en zijn je graag van dienst. Al meerder jaren maken wij verschillende dubbele en enkele uitlaten op maat in Kralingen voor vrijwel ieder type auto. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats. Hier produceren én monteren wij jouw dubbele uitlaat op maat direct onder je auto. Doordat wij alle materialen ruim op voorraad hebben en beschikken over de juiste apparatuur kunnen we op korte termijn jouw dubbele uitlaat produceren. Wil je weten wat wij van DV Customs in Kralingen voor jou kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op middels het offerteformulier of bel gerust met een van onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons