Dubbele uitlaat Westland

We zitten in regio Westland, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Dubbele uitlaat Westland

Een nieuwe look voor jouw geliefde auto! Met een dubbele uitlaat upgrade je niet alleen het uiterlijk van je geliefde auto, ook de performance gaan er flink op vooruit. Bij DV Customs in Westland ben je aan het juiste adres. Wij maken jouw dubbele uitlaat volledig op maat waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je hebt ruime keuze uit verschillende opties en sierstukken. Voor iedere soort dubbele uitlaat ben je bij ons aan het juiste adres.

Niet onder elke auto kan een dubbele uitlaat worden gemonteerd. Uiteraard kun je erop rekenen dat we er alles aan doen je naar tevredenheid van dienst te zijn. Indien je wilt weten of jouw auto geschikt is voor een dubbele uitlaat, kun je contact opnemen met onze monteurs. Na het toe sturen van enkele foto’s kunnen wij vaak al een analyse maken voor jouw dubbele uitlaat..

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Dubbele uitlaat op maat gemaakt in Westland

We staan graag voor je klaar en delen graag onze passie voor dubbele uitlaten. Al tientallen jaren maken wij verschillende dubbele en enkele uitlaten op maat in Westland voor vrijwel ieder type auto. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats. Hier produceren én monteren wij jouw dubbele uitlaat op maat direct onder je auto. Doordat wij alle benodigdheden ruim op voorraad hebben en beschikken over de juiste apparatuur kunnen we op korte termijn jouw dubbele uitlaat produceren. Wil je weten wat wij van DV Customs in Westland voor jou kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op middels het offerteformulier of bel gerust met een van onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons