Dubbele uitlaat Zoetermeer

We zitten in regio Zoetermeer, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Dubbele uitlaat Zoetermeer

Je geliefde auto in een nieuw jasje! Met een dubbele uitlaat upgrade je niet alleen het uiterlijk van je geliefde auto, ook wordt je auto een stuk sneller. Bij DV Customs in Zoetermeer ben je aan het juiste adres. Wij maken jouw dubbele uitlaat volledig op maat waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je hebt ruime keuze uit mooie sierstukken of kunnen de uitlaat netjes achter de bumper wegwerken. Wij maken zowel dubbele als enkele uitlaten volledig voor jou op maat in onze werkplaats Zoetermeer.

Niet onder elke auto kan een dubbele uitlaat worden gemonteerd. Uiteraard kun je erop rekenen dat we er alles aan doen je naar tevredenheid van dienst te zijn. Indien je wilt weten of jouw auto geschikt is voor een dubbele uitlaat, kun je contact opnemen met onze monteurs. Na het toe sturen van enkele foto’s kunnen wij vaak al een analyse maken voor jouw dubbele uitlaat..

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Dubbele uitlaat op maat gemaakt in Zoetermeer

Wij staan klaar voor al jouw wensen en delen graag onze passie. Al tientallen jaren maken wij verschillende dubbele en enkele uitlaten op maat in Zoetermeer voor vrijwel ieder type auto. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats. Hier produceren én monteren wij jouw dubbele uitlaat op maat direct onder je auto. Doordat wij alle materialen ruim op voorraad hebben en beschikken over de juiste apparatuur kunnen we op korte termijn jouw dubbele uitlaat produceren. Wil je weten wat wij van DV Customs in Zoetermeer voor jou kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op middels het offerteformulier of bel gerust met een van onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons