Dubbele uitlaat Schiedam

We zitten in regio Schiedam, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Dubbele uitlaat Schiedam

Je geliefde auto in een nieuw jasje! Je upgrade niet alleen het uiterlijk van jouw wagen, ook krijgt jouw auto een stuk meer vermogen. DV Customs levert het gewenste resultaat. Wij maken jouw dubbele uitlaat volledig op maat waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt kiezen uit verschillende opties en sierstukken. Wij maken zowel dubbele als enkele uitlaten volledig voor jou op maat in onze werkplaats Schiedam.

Niet iedere auto is geschikt voor een dubbele uitlaat. Uiteraard kun je erop rekenen dat we er alles aan doen je naar tevredenheid van dienst te zijn. Indien je wilt weten of jouw auto geschikt is voor een dubbele uitlaat, kun je contact opnemen met onze monteurs. Na het toe sturen van enkele foto’s kunnen wij vaak al een analyse maken voor jouw dubbele uitlaat..

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Dubbele uitlaat op maat gemaakt in Schiedam

Wij staan klaar voor al jouw wensen en delen graag onze passie. Al meerder jaren maken wij verschillende dubbele en enkele uitlaten op maat in Schiedam voor vrijwel ieder type auto. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats. Hier produceren én monteren wij jouw dubbele uitlaat op maat direct onder je auto. Doordat wij alle benodigdheden ruim op voorraad hebben en beschikken over de juiste apparatuur kunnen we op korte termijn jouw dubbele uitlaat produceren. Wil je weten wat wij van DV Customs in Schiedam voor jou kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op middels het offerteformulier of bel gerust met een van onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons