Betere performance en een sportief geluid?

Demper verwijderen Dordrecht

We zitten in regio Dordrecht, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Demper verwijderen Dordrecht

Laat je auto sportiever klinker door de demper te laten verwijderen door DV Customs in Dordrecht. Zowel de midden als de einddemper kunnen worden verwijderd. De demper word vervangen door een rechte buis. De uitlaatgassen verlaten direct je auto zonder demping waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. met deze techniek verbeteren we de prestaties van je auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in Dordrecht direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs zijn zeer ervaren met het verwijderen van dempers en weten precies hoe ze optimaal resultaat kunnen behalen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in Dordrecht? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in Dordrecht

Bij ons zijn er alleen echte liefhebbers aan het werk. Monteurs met hart voor het vak die weten wat ze aan het doen zijn. We streven altijd naar optimaal resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Slijpen, lassen en monteren is alleen weggelegd voor echte monteurs. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó overtref je alle verwachtingen. Wil je weten wat het verwijderen van jouw demper in Dordrecht kost? Stuur ons een aantal foto’s! Vaak kunnen we aan hand hiervan een inschatting maken. We zullen je direct vertellen welk resultaat er haalbaar is en wat de totale kosten zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in Dordrecht? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons