Wil jij ook een sportief geluid uit je auto?

Uitlaat op maat Dordrecht

We zitten in regio Dordrecht, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Dordrecht

Kom je uit Dordrecht en wil je een uitlaat op maat? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Een mooier geluid, betere performance en een stoerder uiterlijk voor jouw auto. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Dordrecht en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Dordrecht in geen uitdaging te groot. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Dordrecht.

Met een op maat gemaakte uitlaat geef je je auto een nieuwe look. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Ook een sportief geluid uit je auto? Vul het formulier in Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Dordrecht

De vraag naar uitlaten op maat groeit enorm. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken, waaronder het feit dat het goedkoper is dan het kopen van een nieuwe auto, je auto is een tuk opvallender {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Voor vrijwel ieder voertuig kunnen wij een uitlaat op maat maken, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Ben je opzoek naar een werkplaats in Dordrecht waar je met een gerust hart je auto kunt achter laten Dvcustoms.nl is dé plek in Dordrecht voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons