De demper van je uitlaat laten verwijderen?

Demper verwijderen Rotterdam

We zitten in regio Rotterdam, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Demper verwijderen Rotterdam

Wij verwijderen jouw demper in Rotterdam voor een sportiever geluid. Beide dempers kun je door ons laten verwijderen. We zullen na verwijdering van de demper het gat opvullen met een rechte buis. De gassen worden niet meer gehinderd waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. Hiermee optimaliseren we de performance van je auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in Rotterdam direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs zijn zeer ervaren met het verwijderen van dempers en weten precies hoe ze optimaal resultaat kunnen behalen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in Rotterdam? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in Rotterdam

In onze garage werken echte liefhebbers. Gepassioneerde monteurs die weten wat ze doen. We streven altijd naar optimaal resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Slijpen, lassen en monteren is alleen weggelegd voor echte monteurs. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó overtref je alle verwachtingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Op basis van een aantal foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken van de werkzaamheden die nodig zijn. We zullen je direct vertellen welk resultaat er haalbaar is en wat de totale kosten zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in Rotterdam? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons