Wil jij ook een sportief geluid uit je auto?

Uitlaat op maat Rotterdam

We zitten in regio Rotterdam, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Rotterdam

Kom je uit Rotterdam en wil je een uitlaat op maat? Wij zijn hét adres voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde wagen. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Rotterdam en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Onze ervaren specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in Rotterdam.

Met een uitlaat op maat blaas je nieuw leven in je auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Rotterdam? Laat het ons weten door het formulier in te vullen Of vraag onze monteurs om advies door direct te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Rotterdam

De markt voor aangepaste uitlaten groeit enorm snel. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder de reden dan het aanschaffen van een nieuwe auto veel duurder is, je auto is een tuk opvallender {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Uitlaten kunnen op diverse voertuigen worden gemonteerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Met een gerust hart je auto achter laten in een werkplaats in Rotterdam? Dvcustoms.nl is dé plek in Rotterdam voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons