Uitlaatdemper verwijderen?

Demper verwijderen Oud-Beijerland

We zitten in regio Oud-Beijerland, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Demper verwijderen Oud-Beijerland

Wij verwijderen jouw demper in Oud-Beijerland voor een sportiever geluid. Zowel de midden als de einddemper kunnen worden verwijderd. De uitlaatdemper wordt vervangen door een rechte pijp van staal of rvs. De uitlaatgassen verlaten direct je auto zonder demping waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. Hiermee optimaliseren we de performance van je auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in Oud-Beijerland direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs hebben tientallen jaren ervaring en weten de beste manier om jouw uitlaatdemper te verwijderen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in Oud-Beijerland? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in Oud-Beijerland

In onze garage werken echte liefhebbers. Monteurs met hart voor het vak die weten wat ze aan het doen zijn. We streven altijd naar optimaal resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Slijpen, lassen en monteren is alleen weggelegd voor echte monteurs. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó voldoe je aan de verwachtingen. Je vraagt je vast af wat de kosten zijn? Op basis van een aantal foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken van de werkzaamheden die nodig zijn. We zullen je direct vertellen welk resultaat er haalbaar is en wat de totale kosten zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in Oud-Beijerland? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons