En sportief geluid uit jouw uitlaat?

Demper verwijderen Sliedrecht

We zitten in regio Sliedrecht, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Demper verwijderen Sliedrecht

Wij verwijderen jouw demper in Sliedrecht voor een sportiever geluid. Beide dempers kun je door ons laten verwijderen. We zullen na verwijdering van de demper het gat opvullen met een rechte buis. De uitlaatgassen worden niet meer ‘gedempt’ waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. Hiermee optimaliseren we de performance van je auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in Sliedrecht direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs hebben tientallen jaren ervaring en weten de beste manier om jouw uitlaatdemper te verwijderen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in Sliedrecht? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in Sliedrecht

Bij DV Custums zijn er echte liefhebbers aan het werk. Monteurs die werken met passie en precies weten wat ze doen. We streven altijd naar optimaal resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Lassen, slijpen en monteren is echt vakwerk. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó overtref je alle verwachtingen. Wat kost het eigenlijk? Stuur ons een aantal foto’s! Vaak kunnen we aan hand hiervan een inschatting maken. We kunnen je direct vertellen wat de kosten en mogelijkheden zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in Sliedrecht? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons