Uitlaatdemper verwijderen?

Demper verwijderen Berkel en Roderijs

We zitten in regio Berkel en Roderijs, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Demper verwijderen Berkel en Roderijs

Demper verwijderen in Berkel en Roderijs? Laat dan maar aan DV Customs over. Beide dempers kun je door ons laten verwijderen. De uitlaatdemper wordt vervangen door een rechte pijp van staal of rvs. De gassen worden niet meer gehinderd waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. Met deze techniek optimaliseren we de performance en het geluid van jouw auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in Berkel en Roderijs direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs hebben tientallen jaren ervaring en weten de beste manier om jouw uitlaatdemper te verwijderen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in Berkel en Roderijs? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in Berkel en Roderijs

Bij ons zijn er alleen echte liefhebbers aan het werk. Gepassioneerde monteurs die weten wat ze doen. We streven altijd naar optimaal resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Lassen, slijpen en monteren is echt vakwerk. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó voldoe je aan de verwachtingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Stuur ons een aantal foto’s! Vaak kunnen we aan hand hiervan een inschatting maken. We zullen je direct vertellen welk resultaat er haalbaar is en wat de totale kosten zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in Berkel en Roderijs? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons