De demper van je uitlaat laten verwijderen?

Demper verwijderen Zoetermeer

We zitten in regio Zoetermeer, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Demper verwijderen Zoetermeer

Demper verwijderen in Zoetermeer? Laat dan maar aan ons over. Zowel de midden als de einddemper kunnen worden verwijderd. De demper word vervangen door een rechte buis. De gassen worden niet meer gehinderd waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. Met deze techniek optimaliseren we de performance en het geluid van jouw auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in Zoetermeer direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs hebben tientallen jaren ervaring en weten de beste manier om jouw uitlaatdemper te verwijderen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in Zoetermeer? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in Zoetermeer

Alleen echte liefhebbers die sleutelen aan jouw uitlaat. Monteurs die werken met passie en precies weten wat ze doen. We streven altijd naar het beste resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Slijpen, lassen en monteren is vakwerk. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó voldoe je aan de verwachtingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Op basis van een aantal foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken van de werkzaamheden die nodig zijn. We kunnen je direct vertellen wat de kosten en mogelijkheden zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in Zoetermeer? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons