En sportief geluid uit jouw uitlaat?

Demper verwijderen Leiden

We zitten in regio Leiden, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Demper verwijderen Leiden

Wij verwijderen jouw demper in Leiden voor een sportiever geluid. Je kunt de eind en middendemper door ons laten verwijderen. De demper word vervangen door een rechte buis. De uitlaatgassen worden niet meer ‘gedempt’ waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. Met deze techniek optimaliseren we de performance en het geluid van jouw auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in Leiden direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs zijn zeer ervaren met het verwijderen van dempers en weten precies hoe ze optimaal resultaat kunnen behalen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in Leiden? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in Leiden

Bij DV Custums zijn er echte liefhebbers aan het werk. Monteurs die werken met passie en precies weten wat ze doen. We streven altijd naar optimaal resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Slijpen, lassen en monteren is alleen weggelegd voor echte monteurs. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó voldoe je aan de verwachtingen. Je vraagt je vast af wat de kosten zijn? Op basis van een aantal foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken van de werkzaamheden die nodig zijn. We kunnen je direct vertellen wat de kosten en mogelijkheden zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in Leiden? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons