Uitlaatdemper verwijderen?

Demper verwijderen ‘s Gravendeel

We zitten in regio s Gravendeel, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Demper verwijderen s Gravendeel

Laat je auto sportiever klinker door de demper te laten verwijderen door DV Customs in s Gravendeel. Beide dempers kun je door ons laten verwijderen. We zullen na verwijdering van de demper het gat opvullen met een rechte buis. De uitlaatgassen worden niet meer ‘gedempt’ waardoor er een sportief geluid ontstaat vanuit de uitlaat. Hiermee optimaliseren we de performance van je auto en kom je nog steeds keurig door de APK keuring.

We kunnen in onze garage in s Gravendeel direct een ander uitlaatstuk of sierstuk aan het einde van de uitlaat monteren. In onze eigen werkplaats beschikken we over moderne lasapparatuur en kunnen we vrijwel iedere demper vakkundig verwijderen. Onze monteurs zijn zeer ervaren met het verwijderen van dempers en weten precies hoe ze optimaal resultaat kunnen behalen. Wil jij jouw uitlaatdemper laten verwijderen in s Gravendeel? Neem dan direct contact op met een van onze monteurs middels het formulier!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Vakkundig uitlaatdemper verwijderen in s Gravendeel

Bij DV Custums zijn er echte liefhebbers aan het werk. Monteurs met hart voor het vak die weten wat ze aan het doen zijn. We streven altijd naar optimaal resultaat en doen er alles aan om aan alle verwachtingen te voldoen. Slijpen, lassen en monteren is vakwerk. Dit moet op de millimeter nauwkeurig worden afgemeten en worden gemonteerd, allen zó behaal je maximaal resultaat. Wat kost het eigenlijk? Op basis van een aantal foto’s kunnen wij vaak al een inschatting maken van de werkzaamheden die nodig zijn. We zullen je direct vertellen welk resultaat er haalbaar is en wat de totale kosten zijn. Heb je nog meer vragen of wil je direct jouw demper laten verwijderen in s Gravendeel? Neem dan gerust contact op met onze monteurs.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons