Een betere performance voor jouw auto?

Downpipe Berkel en Roderijs

We zitten in regio Berkel en Roderijs, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Downpipe Berkel en Roderijs

Betere prestaties en een geluid waar je alleen van durft te dromen. Het plaatsen van een downpipe kan jouw droom uit laten komen. Met het aanbrengen van een downpipe vergroot je de doorlaat waardoor er meer lucht door pijp gaat en het de prestaties verbeterd. Houd jij net zoveel van auto’s als wij? Dan is het aanbrengen van een downpipe écht iets voor jou!

Waarschijnlijk hangt er nu een fabrieksuitlaat onder je auto. In deze downpipe zitten veel bochten en obstakels die de luchtstroom enorm beperken. Vervang de originele uitlaad door een downpipe en creëer een stoer geluid, meer vermogen en betere prestaties.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Downpipe op maat in Berkel en Roderijs

Er zijn alleen echte liefhebbers aan het werk aan jouw auto. We doen er alles aan het gewenste resultaat te bereiken. Op basis van onze ervaring geven we je graag passend advies en nemen we de mogelijkheden met je door. DV Customs in Berkel en Roderijs heet een eigen werkplaats tot zijn beschikking. We hebben ruimschoots alle benodigdheden op voorraad, dus kunnen direct voor je aan de slag. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je ook zo’n sportief geluid? Vul het offerte formulier in op deze pagina om bel direct met één van onze monteurs voor meer informatie!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons