Een betere performance voor jouw auto?

Downpipe Den Haag

We zitten in regio Den Haag, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Downpipe Den Haag

Verbeter de prestaties van je auto en creëer een sportief geluid. Het plaatsen van een downpipe kan jouw droom uit laten komen. Met het aanbrengen van een downpipe vergroot je de doorlaat waardoor er meer lucht door pijp gaat en het de prestaties verbeterd. Ben jij net zo’n liefhebber van een sportief geluid als wij? Dan is het aanbrengen van een downpipe écht iets voor jou!

Wellicht heb je momenteel al een fabrieks-downpipe onder je auto hangen. In deze downpipe zitten veel bochten en obstakels die de luchtstroom enorm beperken. Door deze originele uitlaat te vervangen door een op maat gemaakte downpipe creëer je een sportief geluid, meer vermogen en betere prestaties.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Downpipe op maat in Den Haag

Er zijn alleen echte liefhebbers aan het werk aan jouw auto. We doen er alles aan het gewenste resultaat te bereiken. Op basis van onze ervaring geven we je graag passend advies en nemen we de mogelijkheden met je door. DV Customs in Den Haag werkt alleen vanuit hun eigen werkplaats. Alles is op voorraad en kunnen direct voor je aan de slag. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je ook zo’n sportief geluid? Vul het offerte formulier in op deze pagina om bel direct met één van onze monteurs voor meer informatie!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons