Wil jij ook een sportief geluid?

Downpipe Rhoon

We zitten in regio Rhoon, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Downpipe Rhoon

Verbeter de prestaties van je auto en creëer een sportief geluid. Het plaatsen van een downpipe kan jouw droom uit laten komen. Met het aanbrengen van een downpipe vergroot je de doorlaat waardoor er meer lucht door pijp gaat en het de prestaties verbeterd. Houd jij net zoveel van auto’s als wij? Dan is het aanbrengen van een downpipe écht iets voor jou!

De kans is groot dat er nu een downpipe vanuit de fabriek onder je auto is gemonteerd. In deze downpipe zitten veel bochten en obstakels die de luchtstroom enorm beperken. Vervang de originele uitlaad door een downpipe en creëer een stoer geluid, meer vermogen en een betere performance.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Downpipe op maat in Rhoon

Alleen echte liefhebbers die werken aan het ontwerp voor jouw auto. We doen er alles om aan al jouw verwachtingen te voldoen. Op basis van onze ervaring geven we je graag passend advies en nemen we de mogelijkheden met je door. DV Customs in Rhoon werkt alleen vanuit hun eigen werkplaats. We hebben ruimschoots alle benodigdheden op voorraad, dus kunnen direct voor je aan de slag. Wil je weten wat onze monteurs in huis hebben en wil je direct een nieuwe downpipe? Vul het offerte formulier in op deze pagina om bel direct met één van onze monteurs voor meer informatie!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons