Een betere performance voor jouw auto?

Downpipe Zoetermeer

We zitten in regio Zoetermeer, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Downpipe Zoetermeer

Betere prestaties en een geluid waar je alleen van durft te dromen. Het plaatsen van een downpipe kan jouw droom uit laten komen. Met het aanbrengen van een downpipe vergroot je de doorlaat waardoor er meer lucht door pijp gaat en het de prestaties verbeterd. Ben jij net zo’n liefhebber van een sportief geluid als wij? Dan is het aanbrengen van een downpipe écht iets voor jou!

Wellicht heb je momenteel al een fabrieks-downpipe onder je auto hangen. In deze downpipe zitten veel bochten en obstakels die de luchtstroom enorm beperken. Door deze originele uitlaat te vervangen door een op maat gemaakte downpipe creëer je een sportief geluid, meer vermogen en betere prestaties.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Downpipe op maat in Zoetermeer

Alleen echte liefhebbers die werken aan het ontwerp voor jouw auto. We streven altijd naar het beste resultaat en doen er alles aan om aan al je wensen te voldoen. Op basis van onze ervaring geven we je graag passend advies en nemen we de mogelijkheden met je door. DV Customs in Zoetermeer beschikt over een uitgebreide eigen werkplaats. Alle onderdelen en benodigdheden zijn ruimschoots op voorraad en kunnen direct voor je aan de slag. Wil je weten wat onze monteurs in huis hebben en wil je direct een nieuwe downpipe? Vul het offerte formulier in op deze pagina om bel direct met één van onze monteurs voor meer informatie!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons