Ook een downpipe onder je auto?

Downpipe Schiedam

We zitten in regio Schiedam, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Downpipe Schiedam

Verbeter de prestaties van je auto en creëer een sportief geluid. Het plaatsen van een downpipe kan jouw droom uit laten komen. Met het aanbrengen van een downpipe vergroot je de doorlaat waardoor er meer lucht door pijp gaat en het de prestaties verbeterd. Ben jij net zo gek op auto’s als wij? Dan is het aanbrengen van een downpipe écht iets voor jou!

Waarschijnlijk hangt er nu een fabrieksuitlaat onder je auto. In deze downpipe zitten veel bochten en obstakels die de luchtstroom enorm beperken. Door deze originele uitlaat te vervangen door een op maat gemaakte downpipe creëer je een sportief geluid, meer vermogen en betere prestaties.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Downpipe op maat in Schiedam

Er zijn alleen echte liefhebbers aan het werk aan jouw auto. We doen er alles aan het gewenste resultaat te bereiken. Op basis van onze ervaring geven we je graag passend advies en nemen we de mogelijkheden met je door. DV Customs in Schiedam werkt alleen vanuit een eigen werkplaats. Alle onderdelen en benodigdheden zijn ruimschoots op voorraad en kunnen direct voor je aan de slag. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je ook zo’n sportief geluid? Vul het offerte formulier in op deze pagina om bel direct met één van onze monteurs voor meer informatie!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons