Een stoer en sportief geluid?

Uitlaat op maat Den Haag

We zitten in regio Den Haag, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Uitlaat op maat Den Haag

Uitlaat op maat laten maken in Den Haag? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde wagen. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen in diverse vormen en maten jouw uitlaat op maat maken in Den Haag en gelijk op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Den Haag in geen uitdaging te groot. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in Den Haag.

Met een uitlaat op maat blaas je nieuw leven in je auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Den Haag? Laat het ons weten door het formulier in te vullen Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Den Haag

Er is steeds meer vraag naar een uitlaat op maat. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder het feit dat het goedkoper is dan het kopen van een nieuwe auto, het laat je auto opvallen {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Aangepaste uitlaten kunnen op veel soorten voertuigen worden geïnstalleerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Met een gerust hart je auto achter laten in een werkplaats in Den Haag? Dvcustoms.nl is dé plek in Den Haag voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons