Een stoer en sportief geluid?

Uitlaat op maat Rhoon

We zitten in regio Rhoon, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Rhoon

Kom je uit Rhoon en wil je een uitlaat op maat? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Een mooier geluid, betere performance en een stoerder uiterlijk voor jouw auto. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Rhoon en gelijk op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze specialisten in Rhoon is geen uitdaging te groot. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in Rhoon.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Rhoon? Laat het ons weten via het offerteformulier Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Rhoon

Er is steeds meer vraag naar een uitlaat op maat. Er zijn veel redenen waarom steeds meer auto liefhebbers ervoor kiezen om een uitlaat op maat te laten maken, waaronder de reden dat het een stuk goedkoper is dan een sportauto aanschaffen, het laat je auto opvallen {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Aangepaste uitlaten kunnen op veel soorten voertuigen worden geïnstalleerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met moderne las- apparatuur om jouw uitlaat op maat te kunnen maken. Ook zijn wij de goedkoopste in de markt. Met een gerust hart je auto achter laten in een werkplaats in Rhoon? Dvcustoms.nl is dé plek in Rhoon voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons