Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Schiedam

We zitten in regio Schiedam, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Uitlaat op maat Schiedam

Op zoek naar een op maat gemaakte uitlaat in Schiedam? Ontdek de ultieme oplossing bij Dvcustoms.nl! Revitaliseer jouw auto met verbeterde prestaties, een dynamischer geluid en een indrukwekkende uitstraling. Bij ons wordt elke op maat gemaakte uitlaat vervaardigd met hoogwaardig materiaal en volledig afgestemd op jouw wensen. Van diverse stijlen tot verschillende formaten, wij realiseren jouw gepersonaliseerde uitlaat en monteren deze direct op jouw voertuig.

Of je nu kiest voor een downpipe, straight pipe of een deel van de demper op maat, onze deskundige monteurs in Schiedam staan voor elke uitdaging klaar. Met hun ervaring bieden ze niet alleen advies, maar ook de ideale oplossing voor jouw op maat gemaakte uitlaat in Schiedam.

Een op maat gemaakte uitlaat geeft jouw auto een nieuwe look. Versterk het stoere karakter, geniet van een sportiever geluid en ervaar optimale prestaties. Wil jij jouw auto laten stralen met een op maat gemaakte uitlaat in Schiedam? Laat het ons weten via ons handige offerteformulier of neem telefonisch contact op met onze vakkundige monteurs. Samen maken wij jouw autodromen waar!

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Schiedam

Betreed de snelgroeiende wereld van op maat gemaakte uitlaten! Ontdek de vele drijfveren achter deze opkomende trend: van de kosteneffectieve optie ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe auto, tot het opvallende karakter dat jouw voertuig krijgt. Niet te vergeten, de verbeterde kracht voor optimale prestaties en een gedurfde uitstraling. Onze expertise strekt zich uit over diverse voertuigtypen, waaronder auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. In onze goed uitgeruste werkplaats hanteren wij enkel het allerbeste materiaal om jouw op maat gemaakte uitlaat met precisie te vervaardigen. Bovendien zijn wij trots op onze prijzen, die de meest competitieve in de markt zijn. Zoek jij een vertrouwde werkplaats in Schiedam waar jij jouw voertuig met een gerust hart kunt toevertrouwen? Zoek niet verder, Dvcustoms.nl is dé bestemming in Schiedam voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons