Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Schiedam

We zitten in regio Schiedam, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Schiedam

Uitlaat op maat laten maken in Schiedam? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde auto. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen in diverse vormen en maten jouw uitlaat op maat maken in Schiedam en gelijk op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Schiedam in geen uitdaging te groot. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in Schiedam.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Schiedam? Laat het ons weten via het offerteformulier Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Schiedam

De markt voor aangepaste uitlaten groeit enorm snel. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder de reden dan het aanschaffen van een nieuwe auto veel duurder is, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Voor vrijwel ieder voertuig kunnen wij een uitlaat op maat maken, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel waar we jouw uitlaat op maat kunnen lassen. Ook zijn wij de goedkoopste in de markt. Ben je opzoek naar een werkplaats in Schiedam waar je met een gerust hart je auto kunt achter laten Dvcustoms.nl is dé plek in Schiedam voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons