Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Leiden

We zitten in regio Leiden, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Leiden

Uitlaat op maat laten maken in Leiden? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde auto. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Leiden en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Leiden in geen uitdaging te groot. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Leiden.

Met een op maat gemaakte uitlaat geef je je auto een nieuwe look. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Ook een sportief geluid uit je auto? Vul vandaag nog het formulier in Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Leiden

Steeds meer autoliefhebbers Willen een uitlaat op maat. Hier zijn diverse redenen voor, waaronder de reden dat het een stuk goedkoper is dan een sportauto aanschaffen, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Voor vrijwel ieder voertuig kunnen wij een uitlaat op maat maken, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met moderne las- apparatuur om jouw uitlaat op maat te kunnen maken. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Ben je opzoek naar een werkplaats in Leiden waar je met een gerust hart je auto kunt achter laten Dvcustoms.nl is dé plek in Leiden voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons