Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Sliedrecht

We zitten in regio Sliedrecht, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Sliedrecht

Kom je uit Sliedrecht en wil je een uitlaat op maat? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Een mooier geluid, betere performance en een stoerder uiterlijk voor jouw auto. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Sliedrecht en gelijk op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Sliedrecht in geen uitdaging te groot. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Sliedrecht.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Sliedrecht? Laat het ons weten door het formulier in te vullen Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Sliedrecht

Er is steeds meer vraag naar een uitlaat op maat. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken, waaronder het feit dat het goedkoper is dan het kopen van een nieuwe auto, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Uitlaten kunnen op diverse voertuigen worden gemonteerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Met een gerust hart je auto achter laten in een werkplaats in Sliedrecht? Dvcustoms.nl is dé plek in Sliedrecht voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons