Houd jij ook van een sportief geluid?

Uitlaat op maat ‘s Gravendeel

We zitten in regio s Gravendeel, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat s Gravendeel

Uitlaat op maat laten maken in s Gravendeel? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Een mooier geluid, betere performance en een stoerder uiterlijk voor jouw auto. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in s Gravendeel en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in s Gravendeel in geen uitdaging te groot. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in s Gravendeel.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Wil jij een stoer geluid en optimale prestaties? Vul het formulier in Of bel eens met onze monteurs.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in s Gravendeel

De markt voor aangepaste uitlaten groeit enorm snel. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder de reden dan het aanschaffen van een nieuwe auto veel duurder is, je auto is een tuk opvallender {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Voor vrijwel ieder voertuig kunnen wij een uitlaat op maat maken, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met moderne las- apparatuur om jouw uitlaat op maat te kunnen maken. Ook garanderen wij jou de scherpste prijs. Met een gerust hart je auto achter laten in een werkplaats in s Gravendeel? Dvcustoms.nl is dé plek in s Gravendeel voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons