Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Poortugaal

We zitten in regio Poortugaal, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Poortugaal

Kom je uit Poortugaal en wil je een uitlaat op maat? Wij zijn hét adres voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde auto. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Poortugaal en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Poortugaal in geen uitdaging te groot. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Portugaal.

Met een op maat gemaakte uitlaat geef je je auto een nieuwe look. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Poortugaal? Vul het formulier in of bel ons direct en vraag naar de mogelijkheden.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Poortugaal

De markt voor aangepaste uitlaten groeit enorm snel. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder de reden dat het een stuk goedkoper is dan een sportauto aanschaffen, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Voor vrijwel ieder voertuig kunnen wij een uitlaat op maat maken, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel waar we jouw uitlaat op maat kunnen lassen. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Laat jouw auto met een gerust hart achter bij onze specialisten in Portugaal Dvcustoms.nl is dé plek in Portugaal voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons