Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Spijkenisse

We zitten in regio Spijkenisse, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Spijkenisse

Uitlaat op maat laten maken in Spijkenisse? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde auto. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Spijkenisse en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Spijkenisse in geen uitdaging te groot. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Spijkenisse.

Met een op maat gemaakte uitlaat geef je je auto een nieuwe look. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Spijkenisse? Vul het formulier in Of vraag onze monteurs om advies door direct te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Spijkenisse

Steeds meer autoliefhebbers Willen een uitlaat op maat. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken, waaronder het feit dat het goedkoper is dan het kopen van een nieuwe auto, het laat je auto opvallen {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Voor vrijwel ieder voertuig kunnen wij een uitlaat op maat maken, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met moderne las- apparatuur om jouw uitlaat op maat te kunnen maken. Ook zijn wij de goedkoopste in de markt. Laat jouw auto met een gerust hart achter bij onze specialisten in Spijkenisse Dvcustoms.nl is dé plek in Spijkenisse voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons