Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Maasdijk

We zitten in regio Maasdijk, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen.

Originele uitlaat v.a. €250,-.
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-.

Uitlaat op maat Maasdijk

Op zoek naar de beste uitlaatservice in Maasdijk? Kies voor ons en geef jouw auto die upgrade die hij verdient! Wij zijn dé experts in Maasdijk voor een op maat gemaakte uitlaat die jouw auto niet alleen een stoerder aanzien geeft, maar ook zorgt voor betere prestaties en dat sportieve geluid waar je naar verlangt.

Bij ons is kwaliteit gegarandeerd: wij gebruiken enkel topmateriaal en zorgen voor een ontwerp dat perfect bij jou en jouw auto past. Of je nu gaat voor een downpipe, straight pipe, of specifieke demper aanpassingen, bij ons is alles mogelijk.

Een uitlaat op maat transformeert jouw auto. Interesse? Neem direct contact met ons op via het offerteformulier. Heb je specifieke vragen of wensen? Bel ons, onze deskundige monteurs uit Maasdijk staan jou graag te woord.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Maasdijk

Wil jij jouw auto een unieke uitstraling en boost geven zonder een nieuwe aan te schaffen? In Maasdijk is de vraag naar op maat gemaakte uitlaten explosief gestegen. En dat is logisch: met een uitlaat op maat geef jij jouw voertuig niet alleen een onderscheidend en stoer uiterlijk, maar profiteer jij ook van verhoogde prestaties tegen een fractie van de kosten van een nieuw voertuig. Of jij nu een auto, motorfiets, scooter, vrachtwagen of tractor rijdt, onze werkplaats is uitgerust met de beste lasapparatuur om elke wens in vervulling te laten gaan. Wij staan niet alleen garant voor vakmanschap, maar ook voor de meest competitieve prijzen in Maasdijk. Zoek jij een betrouwbare werkplaats waar jouw auto in goede handen is? Dvcustoms.nl is het adres in Maasdijk voor een perfecte uitlaat op maat. Schroom niet en neem vrijblijvend contact op; onze specialisten staan voor je klaar met deskundig advies.

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Volkswagen Tiguan 3inch downpipe met 3inch uitlaat op maat

Seat Leon uitlaat op maat met duplex eindstuk en sierstukken

Seat ateca dubbelen uitlaten

Hulp nodig? chat met ons