Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Maasdijk

We zitten in regio Maasdijk, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Maasdijk

Kom je uit Maasdijk en wil je een uitlaat op maat? Wij zijn hét adres voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Betere prestaties, een sportiever geluid en een stoerder uiterlijk voor jouw geliefde auto. We maken jouw uitlaat op maat alléén met het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen in diverse vormen en maten jouw uitlaat op maat maken in Maasdijk en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Onze ervaren specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. We adviseren vanuit onze ervaring en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw uitlaat op maat in Maasdijk.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jouw auto ook een nieuwe uitlaat op maat maken in Maasdijk? Laat het ons weten via het offerteformulier Of vraag onze monteurs om advies door direct te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Maasdijk

Er is steeds meer vraag naar een uitlaat op maat. Er zijn veel redenen waarom steeds meer auto liefhebbers ervoor kiezen om een uitlaat op maat te laten maken, waaronder het feit dat het goedkoper is dan het kopen van een nieuwe auto, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Uitlaten kunnen op diverse voertuigen worden gemonteerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met moderne las- apparatuur om jouw uitlaat op maat te kunnen maken. Ook garanderen wij jou de scherpste prijs. Ben je opzoek naar een werkplaats in Maasdijk waar je met een gerust hart je auto kunt achter laten Dvcustoms.nl is dé plek in Maasdijk voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons