Wil jij ook een sportieve uitlaat onder je auto?

Uitlaat op maat Rijswijk

We zitten in regio Rijswijk, maar onze vestiging zit in Vlaardingen.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Rijswijk

Kom je uit Rijswijk en wil je een uitlaat op maat? Dvcustoms.nl is hét adres voor jouw nieuwe op maat gemaakte uitlaat. Een mooier geluid, betere performance en een stoerder uiterlijk voor jouw auto. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen je uitlaat in diverse kleuren en stijlen voor je op maat maken in Rijswijk en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Rijswijk in geen uitdaging te groot. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in Rijswijk.

Met een op maat gemaakte uitlaat geef je je auto een nieuwe look. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jouw auto ook een nieuwe uitlaat op maat maken in Rijswijk? Vul het formulier in of bel ons direct en vraag naar de mogelijkheden.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Rijswijk

Steeds meer autoliefhebbers Willen een uitlaat op maat. Hier zijn veel verschillende redenen voor, waaronder het feit dat het goedkoper is dan het kopen van een nieuwe auto, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Aangepaste uitlaten kunnen op veel soorten voertuigen worden geïnstalleerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Ook zijn wij de goedkoopste in de markt. Ben je opzoek naar een werkplaats in Rijswijk waar je met een gerust hart je auto kunt achter laten Dvcustoms.nl is dé plek in Rijswijk voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

Alfa GTO uitlaat op maat van voor naar achter

Alfa GTO uitlaat op maat

Alfa GTO H pijp maatwerk

Hulp nodig? chat met ons