Houd jij ook van een sportief geluid?

Uitlaat op maat Vlaardingen

We zitten in regio Vlaardingen, maar onze vestiging zit in Maassluis.

Het cut out kleppen systeem, is simpel maar erg effectief.

Een bypass klepsysteem werkt hetzelfde als een cut out.

Als je de demper wilt laten verwijderen

Originele uitlaat v.a. €250,-
Op nieuwe uitlaat v.a. €399,-

Uitlaat op maat Vlaardingen

Uitlaat op maat laten maken in Vlaardingen? Wij zijn hét adres voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Een mooier geluid, betere performance en een stoerder uiterlijk voor jouw auto. We gebruiken voor jouw uitlaat alléén het beste materiaal en kan helemaal naar wens worden ontworpen. We kunnen in diverse vormen en maten jouw uitlaat op maat maken in Vlaardingen en direct op je auto monteren.

Een downpipe, straight pipe of alleen een deel van je demper op maat laten maken. Voor onze ervaren monteurs in Vlaardingen in geen uitdaging te groot. We adviseren altijd vanuit onze eigen ervaring en zoeken de perfecte oplossing voor jou uitlaat om maat in Vlaardingen.

Een op maat gemaakte uitlaat blaast nieuw leven in je geliefde auto. Je geeft de auto een stoerder uiterlijk, creëert een sportief geluid en de prestaties van de auto zijn optimaal. Kunnen we voor jou een uitlaat op maat maken in Vlaardingen? Vul vandaag nog het formulier in Of vraag onze monteurs om advies door direct te bellen.

Tientallen jaren ervaring

Gepassioneerde monteurs

eigen werkplaats

Shop

Kies een complete set of een losse uitlaat klep en bestel direct!

Uitlaat op maat laten maken in Vlaardingen

Er is steeds meer vraag naar een uitlaat op maat. Er zijn veel redenen waarom steeds meer auto liefhebbers ervoor kiezen om een uitlaat op maat te laten maken, waaronder de reden dan het aanschaffen van een nieuwe auto veel duurder is, je auto valt meer op {en het geeft je meer vermogen voor betere prestaties en een stoerder uiterlijk}.

Uitlaten kunnen op diverse voertuigen worden gemonteerd, zoals auto’s, motorfietsen, scooters, vrachtwagens en tractoren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met alleen het beste materieel om jouw uitlaat op maat te lassen en te monteren. Dit alles doen we tegen een zeer scherp tarief. Met een gerust hart je auto achter laten in een werkplaats in Vlaardingen? Dvcustoms.nl is dé plek in Vlaardingen voor jouw nieuwe uitlaat op maat. Neem direct vrijblijvend contact op met onze experts, ons advies is altijd gratis!

Recente projecten

Bekijk hieronder een greep uit onze recente projecten

T een kleppen demper met sierstukken

T een kleppen demper met sierstukken

RAM TRX dubbele kleppen met bypassen

Hulp nodig? chat met ons